Scopul Outdoor Romania este readucerea in natura a citor mai multi „prizonieri ai oraselor”, dar cine are grija de cei mici? Tot noi!

Trebuie sa ne consideram raspunzatori pentru sanatatea fizica si comportamentala a copiilor nostri. Daca sistemul nu mai are solutii si infunda viitoarea societate in fotoliile din fata televizoarelor si a calculatoarelor, noi trebuie sa reactionam si sa fim in stare sa dam scenarii alternative de o calitate net superioara. Cit mai mult timp in natura! Sa dam posibilitate copiilor nostril sa descopere macar o parte mica din copilaria noastra in aer liber.

Pentru asta Outdoor Romania a gindit un sistem  in care, in paralel cu actiunile pentru adulti, copiii vor putea beneficia de initiere pe palierele corespondente.

Cei mici vor desfasura activitati similare cu parintii lor dar la scara redusa, raportata la capacitatile lor. Instructorii OUTDOOR Romania vor avea grija pe parcursul programelor ca cei mici sa traiasca experiente asemanatoare cu cei mai mari.
Dusi in natura, instruiti si supravegheati, vor dezvota dragoste pentru miscare si petrecerea timpului cit mai aproape de libertate.

Nu trebuie sa stati cu inima strinsa pentru ca noi vom avea grija ca cei mici sa aiba parte de miscare, buna dispozitie, ingrijire, dar mai ales siguranta. In cadrul tuturor activitatilor, de la masa pana la trasee, vor fi tinuti in permanenta sub observatie si control intr-un sistem educativ complex.

Seara, storsi de vlaga, veti vorbi despre aceleasi lucruri: munti, miscare, joaca, iarba verde. Ce poate fi mai bine?

Avem nevoie si de voi pentru asta! Urmariti programele speciale pentru copii de pe site si profitati cat mai mult de acestea. Satisfactia va fi nemasurata!

UTILE
Freeride Ski
Ochelari de ski
Protectii
Meteo Romania